Built by challenge,
driven by quality

Vier merken met ieder een eigen visie vormen samen de Podt Alplain Group (PAG): Podt Alplain, Plastirol, Hagedorn Plastirol en Redisol. Een internationale samenwerking van specialistische, zelfstandig opererende merken in de kunststoffenindustrie. Al uw ideale partners voor productie, handel, hergebruik en bewerking van kunststoffen binnen handbereik.

Meer over PAG

Maatwerkoplossingen binnen kunststof

Podt Alplain is uw toegankelijke sparringpartner voor de ontwikkeling van (maatwerk)oplossingen in kunststof. Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van kunststofmaterialen helpen wij uw idee om te zetten naar een tastbaar eindproduct. Daarbij kennen we geen beperkingen in bewerkingen, toepassingen, branches of materiaalsoorten. U heeft een idee, wij hebben de oplossing. Zo niet, dan vinden we die, want dat is typisch Podt Alplain.

Meer over Podt Alplain

Uw expert voor het extruderen van kunststof plaat en folie

Hagedorn Plastirol is de expert in het extruderen van plaat en folie. Daarbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheid van herverwerking. Hierbij werken we veel in opdracht van de technische en bouwsector, maar ook voor de automotive of tuinbouwsector. Onze platen en folies worden vaak ingezet als halffabrikaat voor thermovormers en drukkers. Wanneer u samenwerkt met Hagedorn Plastirol mag u het volgende verwachten: korte lijnen (snelle levertijden en direct schakelen met uw contactpersoon), duidelijke communicatie en een adviserende partner die meedenkt. Heeft u een idee voor het thermovormen van kunststof platen of folies? Wij helpen u graag!

Meer over Hagedorn Plastirol

Specialist in hergebruik van kunststoffen

Van kunststof restanten nieuwe grondstoffen maken, als ware pioniers in de kunststoffenindustrie. Grondstoffen die weer een nieuw leven krijgen in een nieuwe toepassing. Hergebruikte grondstoffen creëren van de best mogelijke kwaliteit, met een toepassing op het hoogst mogelijke niveau. Dat is waar Redisol zich dagelijks mee bezig houdt. Wij zijn uw no-nonsense partner voor innovatieve recycling en upcycling. Want duurzaamheid is geen wens, maar een must. Zeker in de kunststoffenindustrie. Wij helpen u graag!

Meer over Redisol

Uw partner in kunststof halffabrikaten

Wanneer u zoekt naar een specialist voor de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte kunststof halffabrikaten bent u bij Plastirol aan het juiste adres. Oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarvoor wordt enkel gewerkt met niet schadelijke grondstoffen en worden alle restanten altijd herverwerkt. De hoogste kwaliteit kunststoffolies, geëxtrudeerd op rol, zowel nieuw als hergebruikt. Onze kracht? Flexibiliteit en de diverse mogelijkheden. Alles is maatwerk en we denken graag met u mee om tot het beste eindproduct te komen.

Meer over Plastirol
 • "Hagedorn Plastirol heeft in de decennialange samenwerking bewezen een uitstekende partner te zijn om deze doelstellingen te verwezenlijken. Afspraak is afspraak en problemen worden oplossingen!"

  Floramedia
 • "Hagedorn heeft door innovatie samen met ons ervoor gezorgd dat 100% recyclede materialen een standaard is geworden voor PS labels."

 • "Hagedorn Plastirol is een geweldig bedrijf wat zeer toegewijd zijn aan het bedienen van thermovormbedrijven met zowel specialiteiten als industriestandaardproducten. Het klantenserviceteam is uitstekend. Evenzo zijn de R & D-teams altijd bereid om te helpen."

  Erik Kramp - Nordic Agencies
 • "Plastirol is een flexibel en accuraat werkende folie leverancier. Goede en over het algemeen snelle levertijden zijn mogelijk indien noodzakelijk en gevraagd. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, een echte partner!"

  Anno Hart - Novapac
 • "Wij zijn als klant zeer tevreden, goede kwaliteit van de goederen tegen een eerlijke prijs met snelle verwerking en korte levertijden."

  Kim-Vanessa Nußbaum - Schade Kunststoff-Verpackungen GMBH & Co. KG
 • "We zijn blij met de samenwerking die we hebben met Plastirol. De communicatielijnen zijn kort zodat we snel kunnen schakelen in onze productie. Ook wordt er alles aan gedaan om onze wensen uitgevoerd te krijgen. Kortom een bedrijf waar we graag mee samen werken."

  Jan Kolkman - Kolkman Verpakkingen Hedel
 • "Een zeer accurate club, betrokken bij ons bedrijf sinds dag 1. Niet voor niks dat zij altijd onze restanten mogen afnemen voor hergebruik."

 • "Enorm knap hoe Redisol vanuit materiaalkennis en doorzettingsvermogen altijd weer een manier vindt voor kwalitatief hergebruik van onze restanten."