Hoogwaardige kunststoffolies
op rol

Dat is wat we doen, maar het gaat veel verder dan het eindproduct alleen. U zoekt een sparringpartner die meedenkt en kan adviseren. Een partner die met alle grondstofsamenstellingen uit de voeten kan. Die partner is Plastirol.
 • Cultuur
 • Toekomst

Betrouwbaar, flexibel en toegankelijk

Dat begint met de deur die altijd open staat. Veel van onze opdrachtgevers kennen we al jaren persoonlijk en zijn dus altijd welkom. Wel zo prettig toch? Jarenlange relaties kunnen natuurlijk alleen als de basis op orde is: doen wat je zegt, laten zien wat je doet en altijd een oplossing bieden. Daar mag u dus op vertrouwen, wat uw uitdaging ook is.

d

De wereld staat
niet stil

En wij dus ook niet. Plastirol volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat gaat niet alleen over nieuwe materiaalsoorten en toepassingen, maar ook over techniek en investeren in de kennis van ons team. Als koploper in de kunststoffenindustrie volgen wij innovaties, duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Werken aan de toekomst van morgen, begint namelijk vandaag.

d
 • "Plastirol is een flexibel en accuraat werkende folie leverancier. Goede en over het algemeen snelle levertijden zijn mogelijk indien noodzakelijk en gevraagd. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, een echte partner!"

  Anno Hart - Novapac
 • "Wij zijn als klant zeer tevreden, goede kwaliteit van de goederen tegen een eerlijke prijs met snelle verwerking en korte levertijden."

  Kim-Vanessa Nußbaum - Schade Kunststoff-Verpackungen GMBH & Co. KG
 • "We zijn blij met de samenwerking die we hebben met Plastirol. De communicatielijnen zijn kort zodat we snel kunnen schakelen in onze productie. Ook wordt er alles aan gedaan om onze wensen uitgevoerd te krijgen. Kortom een bedrijf waar we graag mee samen werken."

  Jan Kolkman - Kolkman Verpakkingen Hedel

Bekijk onze downloads

Downloads