Uw specialist in hergebruik van kunststoffen

Redisol is de duurzame schakel binnen PAG. Het is ons streven om geen enkele stroom of restant verloren te laten gaan, maar terug in de keten te brengen. Dat doen we binnen de groep, maar natuurlijk ook voor andere opdrachtgevers. Ons doel: meer hergebruik van kunststoffen met de beste kwaliteit en hierdoor minder CO2 uitstoot.

No-nonsense, innovatief en kennis van zaken

Dat zijn de pijlers vanuit waar we opereren. Ons team zet alles op alles om van uw restanten een nieuwe grondstof te maken die ingezet kan worden op het hoogste niveau. Dat begint altijd met een uitdaging, namelijk de analyse van de restanten. Welke materialen vinden we hierin terug? Welke toepassingen lenen zich hiervoor? Hoe gaan we het materiaal verwerken?

 

Vanuit die analyse beoordelen we de stromen en restanten en gaat ons team aan de slag met een plan voor een nieuwe toepassing van het materiaal. Hierbij streven we altijd naar upcycling, wat betekent dat we het hergebruikte materiaal terugbrengen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor onze opdrachtgevers vinden we oplossingen in het hergebruik van kunststoffen. Zo dragen wij bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot, de recycling en upcycling van kunststoffen.

  • Cultuur
  • Toekomst

Betrouwbaar, flexibel en toegankelijk

Dat begint met de deur die altijd open staat. Veel van onze opdrachtgevers kennen we al jaren persoonlijk en zijn dus altijd welkom. Wel zo prettig toch? Jarenlange relaties kunnen natuurlijk alleen als de basis op orde is: doen wat je zegt, laten zien wat je doet en altijd een oplossing bieden. Daar mag u dus op vertrouwen, wat uw uitdaging ook is.

d

De wereld staat
niet stil

En wij dus ook niet. Redisol volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat gaat niet alleen over nieuwe materiaalsoorten en toepassingen, maar ook over techniek en investeren in de kennis van ons team. Als koploper in de kunststoffenindustrie volgen wij innovaties, duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Werken aan de toekomst van morgen, begint namelijk vandaag.

d
  • "Een zeer accurate club, betrokken bij ons bedrijf sinds dag 1. Niet voor niks dat zij altijd onze restanten mogen afnemen voor hergebruik."

  • "Enorm knap hoe Redisol vanuit materiaalkennis en doorzettingsvermogen altijd weer een manier vindt voor kwalitatief hergebruik van onze restanten."

  • "Redisol is al jaren een van onze betrouwbare afnemers voor restanten. Afspraak is afspraak en ze vinden altijd een oplossing."

  • "Bedankt voor de reeds jarenlange, positieve samenwerking, gesteund op wederzijds vertrouwen!"