Unieke samenwerking in de kunststoffenindustrie

De Podt Alplain Group combineert de kennis van vier zelfstandig opererende merken voor haar opdrachtgevers. Al uw ideale partners voor productie, handel, hergebruik en bewerking van kunststoffen binnen handbereik. Wat uw uitdaging ook is, wij hebben de oplossing.

Gedreven door uitdagingen

Onze opdrachtgevers hebben vaak een bepaald eindproduct in gedachten. Onze uitdaging? De meest kwalitatieve oplossing leveren binnen zo’n kort mogelijke tijd. Met oog voor de toepassing, kwaliteit van materialen en herverwerking in de toekomst. Ieder project begint met een eigen uitdaging, oplossingen zijn altijd maatwerk. In het meedenken en adviseren maakt PAG dan ook het verschil.

 

Van productie en handel, tot hergebruik en bewerking van kunststoffen. PAG combineert het beste van alle labels voor haar opdrachtgevers. Door deze krachtenbundeling vinden we altijd een oplossing voor iedere uitdaging. Dat mogen we al jaren doen voor een prachtige groep internationale opdrachtgevers.

 

Heeft u een interessante uitdaging voor ons? Kom maar op!

 • Cultuur
 • Toekomst

Betrouwbaar, flexibel en toegankelijk

Dat begint met de deur die altijd open staat. Veel van onze opdrachtgevers kennen we al jaren persoonlijk en zijn dus altijd welkom. Wel zo prettig, toch? Jarenlange relaties kunnen natuurlijk alleen als de basis op orde is: doen wat je zegt, laten zien wat je doet en altijd een oplossing bieden. Daar mag u dus op vertrouwen, wat uw uitdaging ook is.

d

De wereld staat
niet stil

En wij dus ook niet. PAG volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat gaat niet alleen over nieuwe materiaalsoorten en toepassingen, maar ook over techniek en investeren in de kennis van ons team. Als koploper in de kunststoffenindustrie volgen wij innovaties, duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Werken aan de toekomst van morgen, begint namelijk vandaag.

d
 • "Hagedorn Plastirol heeft in de decennialange samenwerking bewezen een uitstekende partner te zijn om deze doelstellingen te verwezenlijken. Afspraak is afspraak en problemen worden oplossingen!"

  Floramedia
 • "Hagedorn heeft door innovatie samen met ons ervoor gezorgd dat 100% recyclede materialen een standaard is geworden voor PS labels."

 • "Hagedorn Plastirol is een geweldig bedrijf wat zeer toegewijd zijn aan het bedienen van thermovormbedrijven met zowel specialiteiten als industriestandaardproducten. Het klantenserviceteam is uitstekend. Evenzo zijn de R & D-teams altijd bereid om te helpen."

  Erik Kramp - Nordic Agencies
 • "Plastirol is een flexibel en accuraat werkende folie leverancier. Goede en over het algemeen snelle levertijden zijn mogelijk indien noodzakelijk en gevraagd. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, een echte partner!"

  Anno Hart - Novapac
 • "Wij zijn als klant zeer tevreden, goede kwaliteit van de goederen tegen een eerlijke prijs met snelle verwerking en korte levertijden."

  Kim-Vanessa Nußbaum - Schade Kunststoff-Verpackungen GMBH & Co. KG
 • "We zijn blij met de samenwerking die we hebben met Plastirol. De communicatielijnen zijn kort zodat we snel kunnen schakelen in onze productie. Ook wordt er alles aan gedaan om onze wensen uitgevoerd te krijgen. Kortom een bedrijf waar we graag mee samen werken."

  Jan Kolkman - Kolkman Verpakkingen Hedel
 • "Een zeer accurate club, betrokken bij ons bedrijf sinds dag 1. Niet voor niks dat zij altijd onze restanten mogen afnemen voor hergebruik."

 • "Enorm knap hoe Redisol vanuit materiaalkennis en doorzettingsvermogen altijd weer een manier vindt voor kwalitatief hergebruik van onze restanten."