Ontwikkeling en levering van kunststof halffabrikaten

Dat is wat wij doen. Het extruderen van nieuw en hergebruikt materiaal naar plaat en folie. Het gaat verder dan het eindproduct of de toepassing alleen. U zoekt een partner die meedenkt en snel kan schakelen. Juist daar maken wij het verschil.
  • Cultuur
  • Toekomst

Betrouwbaar, flexibel en toegankelijk

Dat begint met de deur die altijd open staat. Veel van onze opdrachtgevers kennen we al jaren persoonlijk en zijn dus altijd welkom. Wel zo prettig toch? Jarenlange relaties kunnen natuurlijk alleen als de basis op orde is: doen wat je zegt, laten zien wat je doet en altijd een oplossing bieden. Daar mag u dus op vertrouwen, wat uw uitdaging ook is.

De wereld staat
niet stil

En wij dus ook niet. Hagedorn Plastirol volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat gaat niet alleen over nieuwe materiaalsoorten en toepassingen, maar ook over techniek en investeren in de kennis van ons team. Als koploper in de kunststoffenindustrie volgen wij innovaties, duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Werken aan de toekomst van morgen, begint namelijk vandaag.

Duurzaamheid & Kwaliteit

Duurzaamheid en milieu staan bij Hagedorn Plastirol hoog op de agenda. Zo richten wij ons dagelijks op inzet van innovatieve oplossingen voor een duurzame bedrijfsvoering met oog voor mens en milieu. Milieubeleid, zorg voor veiligheid en gezondheid en welzijn wordt beschouwd als een integraal onderdeel van onze organisatie. Onze medewerkers zien erop toe dat er actief wordt deelgenomen aan de circulaire economie en tegelijkertijd de uitstoot van CO2 wordt gereduceerd. Daarnaast werken we alleen met de beste kwaliteit materialen. Met enthousiasme en toewijding zorgen zij voor optimaal gebruik van recyclebare grondstoffen. Op iedere afdeling binnen Hagedorn Plastirol wordt dit beleid doorgevoerd. Daarmee wordt als organisatie en mens bijgedragen aan een betere wereld.

Vacatures

Alle vacatures

Bekijk onze downloads

Downloads