Uw partner voor maatwerkoplossingen in kunststof

U zoekt een partner die uw ideeën kan omzetten naar een tastbaar eindproduct. Een partner die mee kan denken, ook over zaken waar u zelf nog niet over had nagedacht. Die partner in kunststof, dat zijn wij.

Vanuit kennis, ervaring en een enorme drive

Vanuit die basis vinden wij voor onze opdrachtgever altijd een oplossing. Veelal in de reclame- en displaywereld, maar we laten ons zeker niet beperken. Uw uitdaging is onze drive, wat die uitdaging ook is. De kracht van Podt Alplain zit hem in het vertalen van uw idee naar een tastbaar eindproduct wat zo efficiënt mogelijk geproduceerd kan worden. Daarbij gaan we graag een stapje verder dan u wellicht verwacht, want daar maken we het verschil.

 

Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw idee in kunststof dan vinden wij die gegarandeerd voor u. Daar mag u op vertrouwen, want dat doen we al jaren voor een prachtige groep opdrachtgevers met de meest uiteenlopende uitdagingen. Daarbij kennen wij geen beperkingen. Altijd maatwerk, altijd met de volle aandacht en altijd een oplossing.

 

Heeft u een uitdaging in de kunststof voor ons? Kom maar op!

  • CNC frezen
  • warm buigen
  • Cultuur
  • Toekomst

Betrouwbaar, flexibel en toegankelijk

Dat begint met de deur die altijd open staat. Veel van onze opdrachtgevers kennen we al jaren persoonlijk en zijn dus altijd welkom. Wel zo prettig toch? Jarenlange relaties kunnen natuurlijk alleen als de basis op orde is: doen wat je zegt, laten zien wat je doet en altijd een oplossing bieden. Daar mag u dus op vertrouwen, wat uw uitdaging ook is.

d

De wereld staat
niet stil

En wij dus ook niet. Podt Alplain volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat gaat niet alleen over nieuwe materiaalsoorten en toepassingen, maar ook over techniek en investeren in de kennis van ons team. Als koploper in de kunststofindustrie volgen wij innovaties, duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Werken aan de toekomst van morgen, begint namelijk vandaag.

d
  • "Een leverancier waar ik al meer dan 35 jaar zaken mee doe. Leveren een uitstekende kwaliteit, zijn behulpzaam, meedenkend en komen haar afspraken na. Kortom, een TOP bedrijf!"

    Jos van Beek, Purpose Displays
  • "Wij doen al vanaf de start van ons bedrijf zaken met Podt Alplain Kunststoffen BV en zijn zeer tevreden over de wijze waarop er wordt meegedacht en ondersteuning wordt gegeven bij lopende en nieuwe projecten.”

    Mark Jansen, Jansen Thermoforming BV