Een unieke samenwerking van zelfstandig opererende merken

PAG

Podt Alplain Group is een unieke samenwerking van specialistische, zelfstandig opererende merken in de kunststofindustrie. De vier merken Podt Alplain, Plastirol, Redisol en Hagedorn Plastirol vormen samen het grotere geheel PAG.

Vier merken, een label

Podt Alplain Group is een unieke samenwerking van specialistische en zelfstandig opererende merken in de kunststofindustrie. Podt Alplain, Plastirol, Redisol en Hagedorn Plastirol slaan de handen ineen en vormen samen PAG. Ieder merk zijn eigen expertise op het gebied van duurzame kunststofproductie, bewerking en handel.

 

Door deze samenwerking aan te gaan biedt PAG oplossingen voor al uw vraagstukken in kunststof. Hierbij staat duurzaamheid en kwaliteit centraal. Samen met onze opdrachtgevers uit diverse sectoren wordt er altijd gezocht naar een passende toepassing.

 

De deur staat voor iedereen open. Een persoonlijke aanpak maakt dat wij uitstekend contact onderhouden met onze leveranciers en opdrachtgevers. Samen zorgen we voor een duurzame realisering van uw opdracht.

 

Het aanbod aan kunststoffen is groot en de toepassingsmogelijkheden zijn oneindig. Afhankelijk van uw toepassing wordt een kunststofsoort en/of samenstelling geselecteerd. Wij adviseren u graag.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.